feed it tracks

For Order and Inquiries

Monday, November 8, 2010

Kenangan Terindah Hadiah Perkahwinan


Cuba anda bayangkan, jika suatu hari anda membawa keluarga anda ke rumah kawan baik anda, pada masa itu anda telahpun mempunyai dua anak atau lebih..!!

Sesekali anda memerhatikan sekeliling rumah kawan anda, terperasan pula HADIAH PERKAHWINAN masih di berada dalam almari hiasan dengan keadaan elok!!!

Pada saat itu juga, anda akan terkenangkan memori indah perkahwinan anda.

Paling bermakna jika hadiah perkahwinan kita di simpan, di jaga dan di buat kenangan..memang tidak dapat di lupakan.

Sebagai perbandingan dan perbincangan, jika anda menghadiahkan 1000 JENIS bunga/kertas bekas telur/ mini kipas atau hadiah2 yang lainya..memang murah!!

Tetapi adakah penerimanya akan menyimpan selepas memilikinya? HADIAH ANDA DI JADIKAN SAMPAH!!! belum pun tetamu balik dari kenduri kahwin, Hadiah anda (spt bekas paper dll) telah di buang sebelum naik kereta pulang !!

HARRYLABU akui barangan kraftangan adalah sedikit tinggi harganya dari barangan biasa..Namun, secara praktikal dan relevannya, duit anda membeli 1000 bekas hadiah biasa berharga RM800.00-1300.00 dengan 300 barangan cenderahati eksklusif dari Harrylabu dengan harga RM 600.00++ , agak-agaknya, hadiah mana yang akan di simpan?


Rata-rata ingin kan perkahwinan hanya sekali seumur hidup, jadi Hadiah kenangan seperti kraftangan dari HARRYLABU adalah yang terbaik untuk anda miliki dan simpan..

Oleh itu, fikir-fikirkan....

(gambar labu di atas di ambil di rumah kakak Harrylabu yang menyimpan sebahagian dari hadiah perkahwinan sebagai hiasan)


0 comments:

Example Qoutation Harry Labu..Click to see it

Goodies