feed it tracks

For Order and Inquiries

Thursday, February 16, 2012

Pengiktirafan!! Surat Kerjasama Niaga Dari JepunPernahkah anda melihat patung-patung yang terdapat di seperti galeri kedai TOY R US atau di tingkat atas  di Mid Valley?

Pada januari lepas , SYKT HARRY menerima surat tawaran kerjasama niaga dari sykt Jepun ,AK.ARANO& Co, LTD  yang juga mengusahankan hasilan clay. 

Berbeza dengan clay harrylabu, sykt ini menggunakan NISSHIN CLAYS, hasilan yang berkualiti dan selamat untuk digunakan dan di mainkan kanak-kanak.Sykt Jepun ini mengusakan figura-figura seperti bunga, binatang , patung permainan seperti dragoon ball, kamen raider, army dan seumpamanya.

Sykt ini dah lama juga wujudnya dan terkenal di antara bangsa. Bagi peminat figura patung antarabangsa, mesti kenal dengan sykt ini.

Apa yang HARRY  hendak ditonjolkan di sini adalah sykt dari Negara luar (JEPUN) telah melihat potensi-potensi hasilan tanah kraftangan labu sayong terutamanya dari sykt HARRY.
Apabila perniagaan kita yang tidak seberapa ini dipandang dari sykat luar Negara dan diminta kerjasama dalam jalinkan urusniaga, ini merupakan satu pengiktirafan.

Dengan tagline “Pemborong Dan Peruncit Labu Sayong Tersohor Di Negeri Perak “ kini melangkah setapak lagi “Dari Negeri Perak Ke Lapangan Antarabangsa”.

Jika syarikat Negara luar pun minta join kerjasama dengan HARRY, maka syarikat anda ( hotel, resort, kontraktor lanskap dll) juga di alu-alukan jika hendak menjalinkan urusniaga dengan HARRY.

0 comments:

Example Qoutation Harry Labu..Click to see it

Goodies